Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene søker ny leder

Er du den nye lederen på Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene? Vi søker etter en tydelig, inkluderende og trygg leder som har forståelse for museets samfunnsoppdrag, er målrettet og kommuniserer godt.

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene er en del av Verdensarvstedet Bryggen og er blant de best besøkte museer i Bergen. Det Hanseatiske Museum er under rehabilitering i regi av Bergen kommune de neste seks årene og skal utvikles til å bli et enda bedre tilbud i Bergen, både på innhold og bygningsmasse. I mellomtiden bygges Schøtstuene opp som en spennende museumsarena.

Våre nye Leder skal stå i spissen for museets del av arbeidet frem mot et ferdig rehabilitert verdensarvbygg, samt skape spennende museumsopplevelser i Schøtstuene. Vi søker etter en tydelig, inkluderende og trygg leder som har forståelse for museets samfunnsoppdrag, er målrettet og kommuniserer godt. Les mer og søk på stillingen HER.