Museum Vest søker HR- og administrasjonsleder

Vi søker en engasjert og strukturert HR- og administrasjonsleder som vil være en drivkraft i videreutvikling av Museum Vest.

Om stillingen
Det er viktig at du har erfaring fra administrasjon og ledelse, med utdannelse innen administrative og/eller juridiske fag. Du bør helst ha utdannelse på masternivå og være knakende god på samarbeid.
Stillingen rapporterer til direktør og har HR-/personalansvar og administrativt ansvar

Hovedoppgaver
- Sørge for målrettet og effektiv drift
- Personaladministrasjon, herunder personalpolitikk og HR-arbeid
- Lederstøtte for direktør og ledergruppe
- Etablere og følge opp avtaler, forsikringer, lover og forskrifter
- Innarbeide gode IKT løsninger
- Medvirke til inntektsbringende arbeid; skrive søknader og følge opp samarbeidspartnere
- Være sekretær for styret

Det forutsettes at du har førerkort og bil som kan nyttes til og fra de åtte avdelingene i MV.
Erfaring fra kulturfeltet er ønskelig, men ikke avgjørende.

Generell informasjon
Lønnet etter tariffavtalen Landsoverenskomsten for museer. Pensjonsordning i KLP.

Søknadsfrist: 06.12.2019

For ytterligere opplysninger kan du ta kontakt med administrasjonssjef Øyvind Stang på e-post, oyvind.stang@museumvest.no eller på tlf. 47462168.

For å lese mer og søke på stillingen - se stillingsannonsen på Jobbnorge

Stiftelsen Museum Vest ble etablert i 2005 som et resultat av den nasjonale museumsreformen. Museum Vest er nylig slått sammen med Bergens Sjøfartsmuseum og er nå en av de største kulturaktørene på Vestlandet. I dag omfatter museet Norges Fiskerimuseum, Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene, Bergens Sjøfartsmuseum, Kystmuseet i Øygarden, Herdla Museum, Nordsjøfartmuseet, Fjell festning og Bjørn West Museet. Museene har havet og kysten som fellesnevner. Museum Vest hadde i 2018 driftsinntekter på 58 millioner, og ca. 60 årsverk.