Museum Vest søker ny direktør

Museum Vest søker en drivende leder som skaper engasjement og utvikling til å bli Norges fremste havmuseum!

Museum Vest står i spissen for en lang historie om utnyttelsen av ressursene i havet, handel og sjøfart, kystens kulturhistorie og formidling av kampen mot tysk okkupasjon på Vestlandet. Museet er en organisasjon i utvikling med spennende oppgaver der god virksomhetsledelse, videreutvikling av fagmiljøet og utvikling av tilbudet til publikum vil stå i fokus.

Vi ser etter en leder som kan stå i spissen for arbeidet med å videreutvikle museet til Norges fremste havmuseum. Vi ser etter en trygg og tydelig leder som evner å skape godt samarbeid og arbeide strategisk. Du bør ha høyere utdannelse, gode resultater som leder og gjerne erfaring fra kultursektoren.

Les mer og søk på stillingen HER.