Få barnas pass - ta familien med på en ekte museumsturné!

Er du klar for en sommer med morsomme aktiviteter ute og inne? Museum Vest har åtte museer i Bergen og omegn, som er klar for å ønske hele familien velkommen. Ta med passet og gjør deg klar for en skikkelig museumsturné!

Få passet stemplet og vinn en premie

Barnas Pass & aktivitetsbok får du utlevert helt gratis på våre museer. Klarer du å besøke tre museer eller flere innen 31.august? Da er du med i trekningen av en kjempestor flott sel. Det eneste du trenger å gjøre er å få passet stemplet i resepsjonen og nyte museumsbesøket! Når du har fått 3 stempel eller mer, oppgir du ditt navn og nummer til resepsjonen på museet.

Gratis for barn under 16 år

Visste du at inngang på alle våre museer er gratis for alle barn under 16 år?

Gutt tegner i aktivitetsheftet Barnas Pass

Skap gode sommerminner sammen

På museene våre er det mange ting å gjøre for barn – uansett vær.

Norges Fiskerimuseum

Lekne utstillinger, familieomvisning og robåt! Bli med å oppdag sjøbodenes hemmeligheter!

Bergens Sjøfartsmuseum

Utforsk skipsdekket, kikk inn i en ekte kanon og lag din egen trebåt. Bli med på rottejakt og vinn en premie!

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene

Velkommen til familieomvisning i hanseatenes mystiske og spennende verden på Bryggen.

Kystmuseet i Øygarden

Nyt sommeren i robåt og kano med bading og is. Gå på oppdagelsesferd i strandkanten og finn ut hva en dinosaur gjør i Øygarden!

Fjell Festning

I den 14 meter dype Kanonbrønnen lærer du om kanonen og festningen! Kanskje ser du havørnen fra kaféen i kanontårnet?

Nordsjøfartmuseet i Telavåg

Lær mer om vanlige fiskere som ble helter på havet, om den vesle bygda som ble brent ned og om hvordan det var å være barn under krigen.

Herdla Museum

Bad, fisk, se på fuglelivet fra fugletårnet og lær mer om den spennende krigshistorien!

Bjørn West Museet

Lær om motstands-gruppen Bjørn West – en viktig del av Norges krigshistorie og ta med familien på tur i ville fjell og daler!

Tommel opp for Barnas pass & aktivitetsbok

Se hva mer du kan finne på hos våre museer i sommer her.