Skaff deg barnas pass - ta familien med på en ekte museumsturné!

Er du klar for en sommer med morsomme aktiviteter ute og inne? Museum Vest har åtte museer i Bergen og omegn, som er klar for å ønske hele familien velkommen. Ta med passet og gjør deg klar for en skikkelig museumsturné!

Få passet stemplet og vinn et årskort
Passet får du i resepsjonen på våre museer. Klarer du å besøke tre museer eller flere innen 31.august? Da er du med i trekningen av et årskort til hele familien. Det eneste du trenger å gjøre er å få passet stemplet i resepsjonen og nyte museumsbesøket!

Gratis for barn under 16 år
Visste du at inngang på våre museer er gratis for alle barn under 16 år?

Skap gode sommerminner med familien
På museene våre er det mange ting å gjøre for barn – uansett vær.

Norges Fiskerimuseum: Lekne utstillinger, kajakkpadling og robåt! Utforsk sjødyr i fjæra og bli med på jakten på Silja Sild!

Bergens Sjøfartsmuseum: Utforsk skipsdekket, kikk inn i en ekte kanon og lag din egen trebåt. Bli med på rottejakt og vinn en premie! Les mer om hva du kan gjøre her.

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene: Velkommen til familieomvisning i hanseatenes mystiske og spennende verden!

Kystmuseet i Øygarden: Nyt sommeren i robåt og kano med bading og is. Gå på oppdagelsesferd i strandkanten og finn ut hva en dinosaur gjør i Øygarden!

Fjell Festning: I den 14 meter dype Kanonbrønnen lærer du om kanonen og festningen! Kanskje ser du havørnen fra kaféen i kanontårnet?

Nordsjøfartmuseet i Telavåg: Gå tur i de vakre Nordsjøløypene i Telavåg og lær om det vesle kystsamfunnet som ble jevnet med jorden under 2. verdenskrig.

Herdla Museum: Bad, fisk, se på fuglelivet fra fuglebua og lær mer om den spennende krigshistorien!

Bjørn West Museet: Lær om motstands-gruppen Bjørn West – en viktig del av Norges krigshistorie og ta med familienpå tur i ville fjell og daler!

Se hva mer du kan finne på hos våre museer i sommer her.